RTU Attīstības fonds aicina ikvienu ar savu artavu atbalstīt Ukrainas studentus un mācībspēkus

Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds (RTU AF) ir iesaistījies atbalsta sniegšanā Ukrainai. Aicinām RTU darbiniekus, studentus un sadarbības partnerus ziedot līdzekļus Ukrainas studentiem un mācībspēkiem. Ziedojumus izmantosim, lai ieceļojušajiem ukraiņiem piešķirtu finansiālu atbalstu ikdienas tēriņu segšanai un studiju un darba uzsākšanai Latvijā. RTU AF kopā ar sadarbības partneriem vasarā piedāvās arī apmaksātas prakses vietas ukraiņu studentiem.

Kopš karadarbības sākuma Ukrainu pametuši vairāk nekā 2 miljoni bēgļu, tostarp arī bakalaura un maģistra līmeņa studenti, kuri palikuši bez mājvietas, uzturēšanās līdzekļiem un iespējas turpināt savas iesāktās studijas. RTU ir saņēmusi vairāku studējošo vēstules, kurās lūgta palīdzība: «Es rakstu šo vēstuli no bumbu patvertnes. [..] Mani ārkārtīgi aizrauj datorzinātnes un inženierzinātnes. No visas sirds vēlos turpināt studijas, tāpēc lūdzu Jūs izskatīt manu pieteikumu turpināt studijas Rīgas Tehniskajā universitātē.»

Aicinām ikvienu ar savu artavu atbalstīt Ukrainas studentus un mācībspēkus!

Ziedojuma saņēmējs: Nodibinājums «Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds»
Reģistrācijas numurs: 40008067097
Ziedojuma mērķis: Atbalsts ukraiņu studentiem un mācībspēkiem

Banku konti ziedojumiem:

AS «SEB banka»: LV35UNLA0050001320294
AS «Swedbank»: LV44HABA0551032123394

Visa pasaule ir sadevusies rokās, lai palīdzētu Ukrainai. Arī Tu vari piedalīties un atbalstīt ukraiņus. Neesi vienaldzīgs un sniedz palīdzīgu roku tiem, kam tas šobrīd tik ļoti nepieciešams!