Konstrukciju un elementu dinamisko parametru noteikšana

Konstrukciju un elementu dinamisko parametru noteikšana ir kombinēta pārbaude veicot monitoringu ar kādu no vibrometriem, kas nodrošina augstas veiktspējas un augstas precizitātes vibrācijas mērījumus. Konstrukciju un elementu dinamisko parametru noteikšanai un pārbaudei ir liela nozīme rentablā projektēšanā lai atvieglotu projektēšanas procesu un tehnoloģiskā pārākuma veicināšanā, produktu attīstībā un tai ir kritiska nozīme jebkurā nozarē.

Testi sastāv no dažādiem  bez-kontakta mērījumiem, lai noteiktu materiāla un konstrukciju dinamiku, kad sākas deformācija.

Vispārīgie konstrukciju un elementu dinamisko parametru noteikšanas testi ietver šādus pētījumus:

  • Tehniskā stāvokļa novērtēšana, konstruktīvo elementu tehniskā stāvokļa monitorings ar sensoru un signālu izpētes metodi.
  • 3D skenēšana, kas nodrošina augstas veiktspējas un augstas precizitātes vibrācijas mērījumus, precīzi analizē parauga struktūru akustiku, dinamiku un vibrāciju;
  • Bez-kontakta lāzera mērīšanas, kas paredzēta konstrukciju dinamisko parametru, svārstību, virsmas liekumu parametru, konstrukciju eksperimentālai noteikšanai.
  • Izmantojot lāzervibrogrāfu ir iespējams mērīt deformācijas konstrukcijām, kas pakļautas statiskai, dinamiskai vai termiskai slogošanai.

Pateicoties šiem pakalpojumiem, uzņēmumi spēj efektīvāku projektēt.

Konstrukciju un elementu dinamisko parametru noteikšana ir tikai viens no testēšanas pakalpojumiem, ko mēs sniedzam. Turklāt tiek sniegti daudzi citi testēšanas pakalpojumi.

Nosūtīt ziņu

5 + 2 = ?